Ny bog: Fra selvkritik til self compassion

Home / Ny bog: Fra selvkritik til self compassion

Jeg er glad for at min nye bog endelig er udkommet d. 20.11.2020. Titlen er ”Fra selvkritik til self compassion – lær at behandle dig selv som en ven og vend præstationsstress, lavt og selvværd og depression”.

Jeg har skrevet bogen af flere grunde. Dels fordi jeg oplever at så mange af mine dejlige klienter, venner og bekendte ofte slås med en hård, indre kritisk stemme - en stemme de aldrig ville møde andre med. Dels at de ofte også har urimelige krav og forventninger til dem selv. Og endelig at det mest virksomme, jeg er stødt på i mine år som psykolog til netop det, er Self compassion. Simpelthen på alle planer at begynde at forstå de mekanismer der kører rundt med os i døgnets vågne timer, og hvordan man kan stilne meget af den præstationsstress og lave selvværd som er så udbredt, ved at lære at bryde mønstrene og behandle sig selv som sin allerbedste ven.

Bogen kan købes hos din favorit boghandler, eller på nettet.